Maanrakennus- ja nostopalvelut sekä erikoiskuljetukset Huittisista käsin

 

Etsitkö nostoapua tai ammattilaista kuljetustöihin?

 

Huittislainen Maanrakennus Kariniemi Ky tarjoaa maanrakennus- ja nostopalvelua Satakunnassa. Lisäksi hoidamme erikoiskuljetukset mm. Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Meiltä hoituvat vaativammatkin työt räätälöidysti ja vahvalla osaamisella asiakkaan tarpeiden mukaan.

Maanrakennus

 

Toteutamme kattavat maanrakennustyöt vahvalla osaamisella. Maanrakennusurakointimme sisältää pääosin perinteistä tien rakentamista, purku-urakointia sekä muuta pohjarakentamista aina pihojen viimeistelyyn saakka.

Nostotyöt vaativiinkin kohteisiin

 

Nostopalvelut hoidamme hyväksihavaitulla kalustolla, ajoneuvonosturien sekä henkilönosturien avulla. Meiltä hoituu myös asiantunteva nostosuunnittelu ja tarvittaessa vuokraamme henkilönostimia. Tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokasta ja oikein mitoitettua palvelua. Palvelemme mm. teollisuus- ja rakennusyrityksiä, maanviljelijöitä sekä yksityishenkilöitä. Meillä on kokemusta mm. tuulivoimaloiden pystytyksistä, rakennustyömaanostoista sekä purku- ja lastausnostoista.

PYYDÄ TARJOUS >>

PYYDÄ TARJOUS >>

Erikoiskuljetukset aikataulussa

 

Meiltä hoituvat erikoiskuljetukset pitkänkin matkan päähän, aina aikataulussa. Nykyisin kuljetamme pääosin ylimittaista tavaraa Pohjoismaihin sekä Eurooppaan.

PYYDÄ TARJOUS >>